Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

KUKA MINÄ OLEN?

 

 

 

"..Kartta itsessään on kaikkea muuta kuin maasto.."

Tämä sitaatti sytytti minussa jo vuosia sitten mielenkiinnon terapiatyöskentelyyn.

Koen pohjimmiltani, että terapia-asiakkaitteni elämäntarina ohjaa monelta osin toimintaani terapeuttina vielä tänäkin päivänä.

Mikä todella on ihmisen kokonaisvaltainen tarina, se on asia, joka minua kiinnostaa terapia-asiakkaani hyvinvoinnin edistymisessä.

Mitä kaikkea ihminen on läpikäymiensä kokemusten kautta ja miten tämän päivän "hän" näkyy "hänen" menneisyytensä tarinassa.

Tätä ajatusta olen vaalinut ohjenuoranani myös terapiatyössäni.

"Kartta" joka meille näyttäytyy tässä päivässä, pohdittaessa asiakkaan kanssa hänen tarinaansa on usein vain pienimuotoinen pintaraapaisu siitä, mitä meillä on edessämme, matkalla läpi yhteisen, voimauttavan tarinan. Kenties tämän tarinan ajan saan olla osa asiakkaani mittavaa, moniulotteista matkaa osaksi tätä päivää.

 

 

Olen koulutukseltani Psykiatrinen sairaanhoitaja, neuropsykiatrinen ohjaaja/valmentaja, terapeutti, tukihenkilö ja NLP - ohjaaja sekä  aiemmalta koulutukseltani lasten - ja nuorten mielenterveyden tukemiseen erikoistunut lähihoitaja Pirkanmaalta.

Työskentelen päivätyössäni julkisten palveluiden parissa (psykiatrisena) sairaanhoitaja. Tämän lisäksi toimin sivutoimisena lyhytterapeuttina, valmentajana ja voimavarakeskeisenä tukihenkilönä. 

 

Terapiatyötä teen asiakkaan ehdoilla, ratkaisuja kohti liikkuen. Terapiatyöskentelyssäni hyödynnän kognitiivisesta terapiasta tuttuja käytäntöjä, narratiivisuutta ja validaatiota yhdistettynä ratkaisukeskeiseen työskentelytapaan. 

 

 

Työskentelen usein myös neuropsykiatrisia piirteitä omaavien asiakkaiden sekä heidän asioidensa hoitamisen ja edistämisen parissa.

 

Ammattioikeuteni voit tarkistaa osoitteesta https://julkiterhikki.valvira.fi/

Syöttämällä rekisteröintinumeroni 60503788097 sille varattuun kenttään. 

Yhteystiedot:

Anttiolavi Salonen

P. 040 59 64 908

email: anttiolavisalonen@gmail.com

Blogi: www.mielenkartta.fi